Nyheder fra Overgaard

​    

       Økologi

          ​Maj 2017

          Vi er nu blevet autoriseret til at handle med økologi, og dermed mulighed for at servicere 

          endnu flere landmænd fremover. Interesseret -

          kontakt Ejvind på +45 28920292 eller ean@overgaardgods.dk

Overgaard Agro​

April 2017

Sommeren nærmer sig, og det vil snart være tid til Roskilde dyrskue. ​Du finder os på samme placering som sidste år. Plads nr. 388, så kig forbi. Vi glæder os til at se dig i dagene .​

Gødning

Februar 2017

NS 27-5, sammengranuleret - Anwil

Ab lager - Sjælland - April 2017

Gødning

Februar 2017

NPK 9-11-21 m/S

Ab Lager  

Gødning

Januar 2017

NS 27-5, sammengranuleret - Anwil.

Ab Lager

Energi


Overgaard Agro  forhandle olieprodukter fra Statoil. klik her for at finde en konsulent i dit område eller ring til vores kontor på 86 47 03 33 for at få en god pris på dine olieprodukter.

Vi kan levere alt fra fyringsolie, transportdiesel, landbrugsdiesel og smøremidler til konkurrencedygtige priser.

Udvidelse på Iselingen Gods

August 2015

Overgaard Agro har som bekendt lejet kornhallerne på Iselingen Gods ved Vordingborg. I de seneste år, har lagrene været fyldt med primært foder hvede beregnet til eksport. Iselingen Gods’s gode placering i forhold til vores primære udskibningshavn på Sjælland – Vordingborg, er ideel for Overgaard Agro.

Udviklingen i landbruget og Overgaard Agro i særdeleshed, har gjort, at vi mangler lagerplads. Vi har øget vores indtag af korn betragteligt i de seneste år, hvorfor vi er overbeviste om, at kunne fylde flere haller med korn. Samtidig med, at antallet af dyr i dansk landbrug falder, bliver der mere og mere plads til en kornhandler som Overgaard Agro.

Vi har derfor forlænget vores aftale med Iselingen Gods, og samtidig aftalt, at Iselingen Gods bygger en ny hal til korn, og samtidig anskaffer en tørrerianlæg, så vi undgår for meget dyr og ekstra fragt af kornet til vores andet anlæg og tørreri i området, beliggende på Nybøllegård ved Stege på Møn.

Den nye hal er planlagt til at kunne rumme ca. 11.000 ton hvede, dermed er den samlede lager kapacitet på Iselingen gods ca. 30.000 ton, og Overgaard Agros samlede lagerkapacitet på Sjælland nærmer sig 50.000 ton korn. Efter høst, er det planlagt at vi laver et åbent hus arrangement på Iselingen Gods, hvor de nye faciliteter vil blive vist frem – herom senere.

Ny brovægt på Overgaard Gods

August 2015

I de senere år, har der været en stadig stigning i den mængde korn vi modtager på Overgaard i høsten.

Efter vi gik ud af træpiller og træbriketter, samt lukkede vores biogas anlæg, har vi endvidere fået mere lagerkapacitet til korn. Dette har givet en stadig større belastning af vores anlæg og vores kapacitet. For at øge vores kapacitet (ind og udleveringsmæssigt) på lageret - specielt i høsten, har vi derfor besluttet at investerer i en ny brovægt. Der bliver således fremover en vægt til indvejning, og en vægt til udvejning af lastbiler, kornvogne og alt andet.

I de seneste år, har vi på de travleste dage i høst, modtaget over 5.000 ton korn, hvilket har resulteret i over 200 vejninger pr dag. Dette har naturligvis givet nogle flaskehalse omkring vores ene brovægt, dette håber vi at anskaffelsen af endnu en brovægt kan afhjælpe. Vi arbejder på, at brovægten er klar til den kommende høst.

Jordbrugskalk - Magnesiumkalk

Overgaard Agro er nu også sælger af disse produkter. 

Vil du høre mere vedr. priser og betingelser kontakt Agro på 86 47 03 33 eller klik her for at finde en konsulent i dit område

Soyaskrå - Rapskrå - Rapskager​

Overgaard Agro er nu også sælger af disse produkter.

Vil du høre mere vedr. priser og betingelser kontakt din områdekonsulent

klik her for at finde en konsulent i dit område

Nye film

​August 2015

Der er nu mulighed for at se den nye film om Overgaard Gods, samt opbygning af det nye tørreri. Links findes på siden for Overgaard Gods - klik på de 2 links for at se mere.

Overgaard Gods

Tørreriet

Effektivt landbrug høst tour

​August 2013

Det var med meget stor interesse, at Effektivt Landbrug fik denne flotte artikel i hus til deres Høst Tour - rundt i Danmark.

Læs både forsiden og den aktuelle artikel - klik på de 2 links.

Forside

Artikel

​Overgaard Gods A/S

Overgårdsvej 28

8970 Havndal​

Telefon: 86 47 03 33

E-mail: info@overgaardgods.dk

CVR: 27614264​

Overgaard Gods A/S
Overgårdsvej 28
8970 HAVNDAL